dimecres, 29 de juny del 2011

2º. Gran Premi de Fons. Cunit-Vilanova.

Seguim amb la preparació.....el passat Diumenge vàrem assitir a la primera travessia competitiva de l'any, de Cunit a Vilanova, 7.500 mts i segona experiència llarga sense l'utilització del neoprè... .
Crònica:
Toc de sortida i de seguida el fort ritme inicial fa que es fragmenti el grup.
Em quedo amb el segon grup,  de quatre "swimmers",  ja que de seguida els tres nedadors capdavanters s'allunyen. Nedem agrupats i mes o menys ens anem rellevant. Desde pràcticament l'inici i durant tot el recorregut ens van  visitant  meduses "gegants", les veig cada vegada que fico el cap dins l'aigua.  Estem de sort, sembla que no gosen pujar a la superfície, millor per elles!.
Braçades i més braçades... anem menjant camí.....
El ritme de l'inici hem aconseguit mantenir-lo tota la travessia. Quant apareixen de nou les primeres boies que indiquen que ens apropem a Vilanova, l'incrementem  i em quedo sol amb un altre nedador, seguim tirant. Girem cap a la costa. Doscents metres.  Encara queden forces per un últim sprint i per fi....l'arc d'arribada.
Resultat: 1 hora 44 minuts, a ritme d'1:23. Quart classificació general. Veig que serveixen d'alguna cosa els entrenaments que em prepara el meu amic Edu. ;-). satisfet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada