divendres, 9 de setembre de 2011

IV Marnaton, de Cap de Creus a Cadaques. 6,5 Km.

Comença Setembre i de nou tornem al "tajo" amb la participació en la IV Marnaton, de Cap de Creus a Cadaques el passat dia 3.
Mes o menys a l'hora prevista va començar la travessia, amb sortida nula inclosa; algú va fer sonar alguna cosa que va confondre a la concurrència...en el meu cas, al veure que la gent començava a nedar desesperadament i per no quedar-me darrera vaig passar inclús sota una canoa que tenia davant... . No vaig ser l'únic "agonies", que consti!.
Per fi, es va donar la sortida bona. Ja desde el principi i fins a l'arribada ens van acompanyar peixets de tots tamanys i formes, maravellós!. Em vaig quedar en un grup de cuatre nedadors a ritme mes o menys fort fins a arribar a l'inici de l'abadia, al creure que ja s'acabava, vaig esprintar. Mal fet!!!, encara quedaven uns 2 Km., no m'havia enterat. A sobre vaig embarrancar, si, si, embarrancar; nedant, nedant em vaig trobar que s'acabava l'aigua, estava sobre un plataforma de roca. Talls a peus i mans, una merda!. Em vaig alçar per buscar la sortida i a seguir nedant.
Finalment entre barques, a la llunyania vaig divisar  l'arc de color groc que senyalitzava l'arribada. 1 hora 22 minuts. Bé!.
Ja estem preparant la Bocaina. Queden 36 dies.

FOTOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada