dissabte, 26 de novembre de 2011

A les Medes, per la Marató de TV3.

El passat día 12/11, després d'un ajornament, vàrem tornar a trobar-nos a l'Estartit per l'intent d'assalt a les illes Medes. Aquest cop per recaptar fons per la Marató de TV3, que aquesta edició es dedica a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.... i de nou, tot i les ganes, els esperits submarins no ens ho van permetre... estarien mosquejats per la pujada de la   "prima de riesgo"..., ens ho van fer pagar a nosaltres ..... sempre hi ha d'haver un "cap de turc".

Ens vàrem tenir que conformar en donar quatre voltes a un circuit protegit entre els espigons...en total uns 2500 mts. .... el més important era  participar en un altre projecte solidari, unir esport,  aventura i solidarit....està bé!.

Era l'última travessia de l'any... a partir d'ara i fins a primavera suposo que alguna excursioneta aquatica caurà, ja vorem...de moment.... a descansar...., "sin prisa, però sin pausa" que ja queden 197 díes pel següent repte...i vaja repte!!!!

Per cert... tenim loteria de la ONG ACAU ( amb una petita donació  per la construcció del pou i l'orfanat a Guiba ( Burkina Faso))...si algú vol..., ja sap ( m'envieu un mail: victorgalve@hotmail.com). Si toca.....el que avisa..... acaba en 64, gran terminació!.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada